My Game Clan

Sinun henkilökohtainen kolikkopeliklaanisi

esitelty kuva 5 asiaa jotka sinun tulisi tietää Blood Lore Vampire Clan pelistä - 5 asiaa, jotka sinun tulisi tietää Blood Lore Vampire Clan -pelistä
Klaanikolikkopelit

5 asiaa, jotka sinun tulisi tietää Blood Lore Vampire Clan -pelistä

Blood Lore Vampire Clan on suosittu mobiilikolikkopeli. Tämän pelin teema perustuu ihmissusien ja vampyyrien muinaiseen taisteluun Blood Loressa. Tämän pelin on kehittänyt NextGen Gaming, yksi suurimmista peliyhtiöistä.

Tässä pelissä on 5 rullaa ja 20 voittolinjaa. Pelissä on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka erottavat se muista kolikkopeleistä. Tässä on joitakin syitä siihen, miksi sinun tulisi pelata tätä peliä.

Goottilainen teema

Monet ihmiset pitävät goottilaisesta teemasta, joten se tekee pelistä paljon jännittävämmän. Tästä pelistä löydät vampyyreja, kryptoja, veren värjäämiä symboleita ja paljon muuta jännittävää. Löydät myös täysikuun ja vampyyri-scatter -symbolit.

Vampyyrikuningatar-wild -kuvio kiinnittää huomiosi. Tämä punahuulinen kuningatar korvaa kaikki symbolit ja kaksinkertaistaa voittosi niissä tapauksissa, kun kuningatar osuu voittavaan kuvioon.

Ilmaispyöräytykset

Saat paljon mahdollisuuksia ilmaispyöräytyksiin. Kun saat ilmaispyöräytyksiä, voitot kerrotaan kolmella. Joten voit voittaa enemmän rahaa. Tämän lisäksi, jos saat wild-voittoja, voittosumma kasvaa vielä enemmän. Saat ilmaispyöräytyksiä melko säännöllisesti.

Bonusominaisuudet

Tässä pelissä on paljon bonusominaisuuksia. Niitä ovat wild-kuviot, joihin kuuluvat vampyyrien kuningatar sekä myös kuu-scatter -symbolit, jotka antavat sinulle ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrosten voitot ovat aina kolminkertaisia, joten voit voittaa enemmän rahaa.

Erinomaiset grafiikat

Tämän pelin kauniit grafiikat tekevät sinuun vaikutuksen. Peli on visuaalisesti houkutteleva ja nautit jokaisesta hetkestä peliä pelattaessa.

Minimitalletus

Tarvitset vain 20 sentin aloitusvedon, joten useimmat pelaajat voivat saada mahdollisuuden pyöräytyksiin. Tämä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia voittaa valtavia määriä rahaa.

Tämä peli on melkein kuin klassiset kolikkopelit. Saat kuitenkin kertoimia ja ilmaiskierroksia, jotka tekevät pelistä jännittävän ja hauskan. Saat mahdollisuuden voittaa suuria määriä rahaa koko pelin ajan, mikä pitää sinut varpaisillaan.