My Game Clan

Sinun henkilökohtainen kolikkopeliklaanisi

esitelty kuva 5 asiaa jotka sinun tulisi tietää Crystal Clans kolikkopelistä - 5 asiaa, jotka sinun tulisi tietää Crystal Clans -kolikkopelistä
Kolikkopelit

5 asiaa, jotka sinun tulisi tietää Crystal Clans -kolikkopelistä

Jos pidät kolikkopelien pelaamisesta, sinun on täytynyt kuulla Crystal Clans kolikkopelistä. Se on yksi nykyisin tarjolla olevista kolikkopeleistä. Tämän videokolikkopelin on kehittänyt iSoftBet. Siinä on 5 rullaa ja 50 voittolinjaa.

Crystal Clans Slot tarjoaa paljon bonuksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät pelistä erittäin jännittävän. Tässä on joitakin asioita, jotka sinun tulisi tietää tästä pelistä ennen kuin pelaat sitä.

Pelin teema

Peli perustuu fantasiaan ja se sijoittuu lumottuihin metsiin. Pelin tarina kertoo keijukaisista, jotka asuvat metsässä ja tekevät mahtavia kristalleja. Pelissä on taianomainen tunnelma, josta nautit. Pidät sen grafiikoista ja äänistä.

Wild-symbolit

Pelin wild-symboli voi muodostaa voittoyhdistelmiä ja korvata kaikki muut symbolit. Sen sijaan Wild-kertoimia ja ilmaispyöräytyksiä ei voi korvata.

Wild-kertoimet kasvattavat voittoja symbolissa näkyvällä luvulla, kun se pysähtyy rullille. Kerroin voi olla jopa 10X, joten voit voittaa suuria summia.

Ilmaispyöräytykset

Jos saat 2 tai useamman Scatter-symbolin peräkkäisille rullille, saat ilmaispyöräytyksiä. Saatavien ilmaispyöräytysten määrä riippuu useista symboleista. Voit saada jopa 1 000 ilmaispyöräytystä. Jujuna on saada niin monta ilmaispyöräytystä kuin mahdollista, jotta saat enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Pelin kulku

Tässä pelissä on useita mukautusmahdollisuuksia, mukaan lukien grafiikat, ääni, automaattinen peli, maksimipanos ja muuta hauskaa. Pelin säännöt ovat erittäin helpot. Saat usein ilmaispyöräytyksiä ja bonuksia.

Tämän pelit antamat voitot voivat olla hyviä. Voit asettaa minimipanokseksi 0,5 € ja maksimipanokseksi 500 € jokaiselle pyöräytykselle.

Voitot

Saat paljon mahdollisuuksia voittaa pelissä. Yllätyt siitä tiedosta, että maksimivoitto yhdellä pyöräytyksellä on 4 000 kertaa panostettu määrä. Jujuna tässä on saada ilmaispyöräytyksiä ja kerroin-wildeja, jotta voittaa enemmän rahaa.

Tämän pelin RTP (palautusprosentti) on 96%. Tämä tekee pelistä jännittävämmän ja suositumman.

Tämä peli sopii pelattavaksi PC:llä, tabletilla tai matkapuhelimella. Grafiikat ovat uskomattomia ja ominaisuudet ovat ainutlaatuisia ja vaikuttavia. Äänet ja visualisoinnit vievät sinut taianomaiseen maailmaan.

Pelin kulku on yksinkertainen ja voit saada mahdollisuuden voittaa paljon rahaa kertoimilla ja ilmaispyöräytyksillä. Mitä vielä odotat? Kokeile onneasi Crystal Clans -kolikkopelissä tänään.