Kuinka palauttaa peli Steamissa

Steam on yksi eniten käytetyistä pelien ostoalustoista. Joskus ostamasi pelin on kuitenkin toimittava paremmin. Vaikka onkin pettymys, että olet käyttänyt rahaa peliin, sinulla on silti mahdollisuus palauttaa se. Alla näytämme sinulle, kuinka tämä tehdään.
Jos et ole tyytyväinen Steam-peliin tai jos se on viallinen, voit palauttaa sen. Selitämme palautusehdot ja näytämme sitten kuinka se tehdään. Se on helppoa.

Palautusehdot

Meidän on täytettävä muutama ehto voidaksemme pelata peliä uudelleen Steamissä. Ensimmäinen ja tärkein on aika. Peliä on pelattu alle tunnin ja sen on oltava alle 14 päivää vanha, jotta peli voidaan palauttaa. Tämä estää sinua ostamasta peliä ja pelaamasta sitä tuntikausia ennen sen palauttamista.

Voit käyttää tätä ajanjaksoa myös ennakkoon ostetuille peleille. 14 päivän jakso alkaa pelin julkaisupäivästä. Tämä koskee DLC:itä, aktivoimattomia lahjapakkauksia ja paketteja, jotka on vielä siirrettävä.

Steam tarjoaa myös mahdollisuuden saada hyvitystä peleissä tehdyistä ostoksista. Ne ovat voimassa ensimmäiset 48 tuntia ostosta, mikäli niitä ei ole käytetty, siirretty tai muutettu. Yhtiö toteaa, että kehittäjät voivat aktivoida luottoa muissa peleissä. Löysimme joitain pelejä, jotka eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa. Se ei ole pakollista.

Steam pyytää sinua kertomaan Steamille, miksi palautat pelin. Tämä on pakollinen vaihe, mutta se ei vaikuta palautuksesi. Tämä menettely voi auttaa havaitsemaan petokset ja määrittämään, onko uhkapeliongelmia esiintynyt.

Steam peli

Se on paljon helpompaa kuin useimmat käyttäjät uskovat. Siirry ensin Steam-kirjastoosi. Auttaisi, jos loisit profiilin pelille, jonka haluat palauttaa. Tukilinkki tulee näkyviin näytön oikeaan reunaan. Klikkaa sitä.

Täällä voit antaa pelille poikkeuksellista tukea. Sinulla on mahdollisuus palauttaa se. Voit merkitä haluamasi vaihtoehdon “Ei sitä mitä odotit”. Napsauttamalla tätä vaihtoehtoa pääset uuteen näyttöön, jossa voit aloittaa palautuksen. Seuraavaksi sinun on vahvistettava, että hyvityspyyntövaihtoehto on käytettävissä. Kunhan täytät ehdot alussa.

Steam kysyy sitten, kuinka haluat määrittää tämän hyvityksen. Valitse ensin, miten haluat rahasi palautettavan. Se voidaan joko palauttaa lompakkoosi (tulevia ostoksia varten) tai hyvittää samalla maksutavalla, jota käytit ostoksessa. Voit valita sinulle sopivimman. Sitten meitä pyydetään selittämään, miksi palaamme.

Prosessi on valmis, kun olemme tehneet sen. Meidän on napsautettava Lähetä pyyntö -painiketta ja odotettava Steamin hyvitysprosessia. Kuten näet, se on yksinkertainen prosessi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Kuinka tallentaa peli USBmuistitikulle Xbox 360lle

Jos haluat tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle, sinun on noudatettava muutamia ohjeita: Aseta USB-asema ensin konsolin USB-porttiin. Siirry sitten “Asetukset”-valikkoon ja valitse “Tallennus” Valitse sieltä

Kilpailullinen pelaaminen ja eSports tietty PS4 tai PS5peli

Kilpapelaaminen ja eSports ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja kiehtovat yleisöä maailmanlaajuisesti jännittävillä kilpailuillaan ja vaikuttavilla taitoesityksillään. Tässä nopeatempoisessa ja kilpailuhenkisessä maailmassa pelaajat käyvät kiihkeitä

No more posts to show