PS3-pelit PS4:llä: Onko tämä mahdollista?

Tiedämme, että monet ihmiset haluaisivat PlayStation 3:n. Tämä artikkeli sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset nauttiaksesi PS3-peleistä PS4:llä vaivattomasti.

PS3-pelejä PS4:llä Haluatko kaikki yksityiskohdat?

Se ei ole yhteensopiva muiden konsolien, kuten PlayStation 4:n, kanssa, joten se ei ole yhteensopiva PlayStation 3:n kanssa. Jos et voi pelata monia PlayStation 3 -pelejä, älä huoli. Niistä voi edelleen nauttia PlayStation 4:llä.

Voiko PS3-pelejä pelata myös PS4:llä?

Vuonna 2013 markkinoille tuotu PlayStation 4 ei ole yhteensopiva PlayStation 3:lle lisensoitujen pelien kanssa. Tämä tarkoittaa, että PS3-levyä ei voi asettaa PS4:ään. Sony ei ole peruuttanut 100 prosenttia PS4-yhteensopivuutta huolimatta siitä, että nyt on paljon haastavampaa pelata peliä ilman ongelmia.

Yhtiö tietää myös, että monet pelaajat eivät voi nauttia tietyistä PlayStation 3:n peleistä eri syistä. He kuitenkin omistavat nyt PlayStation 4:n ja haluavat pelata joitain kopioita. Onko se mahdollista? On mahdollista käynnistää monia suosituimmista videopeleistä samanaikaisesti ilman PlayStation 3:a.

Seuraamalla linkkiä voit myös oppia laskemaan pingin PS4:llä.

Taaksepäin yhteensopivuutta PS4:n ja PS3:n välillä kutsutaan remasteriksi.

Tämä ratkaisu täytyi ottaa paremmin vastaan. Ihmiset haluavat kokea PS3:n aikakauden helmiä uudelleen PS4:llä, mutta heidän täytyy käydä kassalla uudelleen. Sony ei voi hyötyä kuten Microsoft. Xbox One on toteuttanut taaksepäin yhteensopivuuden monien Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin kanssa.

Sony on erilainen. Jos haluat toistaa sisältöä PS3:lla tai PS4:llä, sinulla on oltava yhteys konsolien välillä. Voit myös ostaa PS3-remasterit pelataksesi niitä PS4:llä.

Mikä on haastavin asia taaksepäin yhteensopivuudessa PlayStation 3:n kanssa?

Sinun on tiedettävä, että ohjelmointi Sony-konsolilla on hieman erilaista kuin muilla alustoilla, kuten PC tai Mac. Xbox 360

Jokainen monitasoinen ensi-ilta oli optimoitava toimimaan PlayStation 3:lla. Tämä johtui siitä, että jokainen eksklusiivinen peli sai lopulta enemmän suosiota suorituskyvyn ansiosta.

PlayStation 4:n pääpaino oli x86-arkkitehtuurissa. Se on samanlainen kuin henkilökohtainen tietokone, mutta hyvin erilainen kuin PlayStation 3. Tämäntyyppinen ero teki PlayStation 4:stä niin ainutlaatuisen.

Kuten näette, Sony halusi sisällyttää Cell-sirun PS4:ään aikaisemmin kuin PS3:aan tehdäkseen siitä todennäköisemmän. Näin se olisi yhteensopiva PS2:n kanssa samalla tavalla. Mutta miksi eivät? Muistaakseni PS4:n julkaisuhinta (399 euroa) johtui valmistuskustannuksista.

Sony piti parempana x86-arkkitehtuuria PS4:lle, joka oli enemmän kuin PC.

Xbox One -yhteensopivuus Xbox 360:n kanssa on suora kilpailija. Tämä johtuu siitä, että Xbox 360 Power PC:n ja Xbox One x86:n arkkitehtuurit näyttävät hyvin samanlaisilta. Microsoft toi sen konsoliinsa vuonna 2015 kaikkien käyttäjien hyväksynnällä.

On tärkeää muistaa, että Microsoftin oli investoitava resursseja teknologiaan varmistaakseen taaksepäin yhteensopivuuden. Lisäksi kaikki taaksepäin yhteensopivat Xbox 360- ja Xbox 360 -pelit on korjattava yhteensopivuuden varmistamiseksi. Tämä voi olla hidas prosessi.

Pilvi: PS4-pelit ovat nyt saatavilla PS3:lle pilven ansiosta

Sony testaa uutta PlayStation Now -tilauspalvelua, joka tunnetaan myös nimellä PS Now. Se perustuu suoratoisto- ja pilvipeliin. Toisaalta PS Now antaa käyttäjille mahdollisuuden pelata yli 500 peliä PS3-luettelosta. Vuodesta 2017 lähtien PS Now tarjoaa myös kopioita PS4:stä Windows-tietokoneella tai PlayStation 4:n kautta. Palveluun ei tarvita tilausta.

PS Now -tilaus vaatii 10 dollarin kuukausimaksun tai 100 dollaria vuodessa. Joka kuukausi lista kasvaa. Kaikki näyttää hyvältä, mutta mikä on PS3-pelien ongelma PS4:llä? Se on ollut poissa käytöstä useita vuosia, eikä sitä voitu palauttaa, koska se oli saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Palvelu on saatavilla Belgiassa, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa, mutta se ei ole vielä saatavilla muualla Euroopassa. Palvelusta on kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja. Usein valitetaan, että se vaatii hyvässä kunnossa olevaa valokuituliitäntää. Tämä on siksi, että videopelit eivät viivy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Kuinka tallentaa peli USBmuistitikulle Xbox 360lle

Jos haluat tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle, sinun on noudatettava muutamia ohjeita: Aseta USB-asema ensin konsolin USB-porttiin. Siirry sitten “Asetukset”-valikkoon ja valitse “Tallennus” Valitse sieltä

Kilpailullinen pelaaminen ja eSports tietty PS4 tai PS5peli

Kilpapelaaminen ja eSports ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja kiehtovat yleisöä maailmanlaajuisesti jännittävillä kilpailuillaan ja vaikuttavilla taitoesityksillään. Tässä nopeatempoisessa ja kilpailuhenkisessä maailmassa pelaajat käyvät kiihkeitä

No more posts to show