Kuinka tallentaa peli USBmuistitikulle Xbox 360lle

Kuinka tallentaa peli USBmuistitikulle Xbox 360lle Language Finnish

Jos haluat tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle, sinun on noudatettava muutamia ohjeita:

 1. Aseta USB-asema ensin konsolin USB-porttiin.
 2. Siirry sitten “Asetukset”-valikkoon ja valitse “Tallennus”
 3. Valitse sieltä tallennuslaite, johon pelisi on tällä hetkellä tallennettu, ja valitse “Siirrä”
 4. Tämän jälkeen sinua pyydetään valitsemaan kohdelaite, joka tässä tapauksessa on USB-muistitikku.
 5. Vahvista valintasi ja odota, että siirtoprosessi on valmis.
 6. Kun siirto on valmis, voit irrottaa USB-aseman ja saada pelisi tallennettua sille tulevaa käyttöä varten.

Muista, että kaikkia pelejä ei voi tallentaa suoraan USB-muistitikulle. Joissakin peleissä voi olla rajoituksia tai rajoituksia, jotka estävät tämän vaihtoehdon. Varmista lisäksi, että USB-muistitikulla on riittävästi vapaata tilaa siirrettäville pelitallennuksille. Harkitse tarvittaessa tarpeettomien tiedostojen poistamista tai suuremman kapasiteetin USB-aseman käyttämistä. Kannattaa myös huomata, että jos aiot käyttää pelitallennuksia toisella konsolilla tai profiililla, sinun on ehkä varmistettava yhteensopivuus tai tehtävä tarvittavat mukautukset.

Kun noudatat näitä ohjeita ja otat huomioon konsoliin ja peleihin liittyvät mahdolliset rajoitukset tai näkökohdat, voit tallentaa pelisi USB-muistitikulle, jotta niitä on helppo käyttää ja ne ovat käteviä.

Mitä tarvitset

Jotta voit tallentaa pelisi Xbox 360:n USB-muistitikulle, tarvitset muutamia tärkeitä esineitä. Tarvitset seuraavaa:

 1. USB-muistitikku: Tarvitset ennen kaikkea USB-muistitikun, jossa on riittävästi tallennuskapasiteettia pelidataa varten. Varmista, että se on yhteensopiva Xbox 360 -konsolin kanssa.
 2. Xbox 360 -konsoli: Tarvitset luonnollisesti Xbox 360 -konsolin pelien pelaamiseen ja tallentamiseen. Varmista, että se on käyttökunnossa ja että siihen on asennettu uusimmat järjestelmäpäivitykset.
 3. Peli tai tallennetut tiedot: Tarvitset luonnollisesti pelin tai tallennetut tiedot, jotka haluat siirtää ja tallentaa USB-muistitikulle. Kyse voi olla pelistä, jota olet pelannut, tai edistymisestä, jota et halua menettää.

Lisäksi on muutamia muita mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia, jotka liittyvät pelien tallentamiseen Xbox 360:n USB-muistitikulle. Kun pelit on tallennettu USB-laitteelle, voit helposti kuljettaa edistymisesi ja jatkaa pelaamista toisella konsolilla tarvittaessa. Muista poistaa USB-muistitikku kunnolla konsolista käytön jälkeen, jotta tiedot eivät vahingoitu tai katoa.

Nyt kun tiedät, mitkä asiat ovat välttämättömiä, siirrymme vaiheisiin, jotka liittyvät pelin tallentamiseen Xbox 360:n USB-muistitikulle.

Vaihe 1: USB-muistitikun alustaminen

USB-muistitikun alustaminen Xbox 360:n kanssa käytettäväksi edellyttää tiettyä prosessia. Tässä on vaiheittainen opas:

 1. Liitä USB-muistitikku tietokoneeseen.
 2. Avaa levynhallintatyökalu painamalla Windows-näppäintä + R, kirjoittamalla “diskmgmt.msc” Suorita-valintaikkunaan ja painamalla Enter-näppäintä.
 3. Etsi USB-muistitikku Levynhallinta-ikkunasta. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse “Format”-vaihtoehto.
 4. Valitse tiedostojärjestelmäksi “FAT32” Format-ikkunassa.
 5. Valitse USB-muistitikulle sopiva tietueen nimi.
 6. Varmista, että “Quick Format”-vaihtoehto on valittuna alustamisprosessin nopeuttamiseksi.
 7. Aloita alustaminen napsauttamalla “Start”-painiketta. Huomaa, että tämä poistaa kaikki USB-muistitikulla olevat tiedot.

On tärkeää huomata, että Xbox 360:n yhteensopivuus edellyttää FAT32-tiedostojärjestelmää. Lisäksi USB-muistitikun alustaminen varmistaa, että konsoli tunnistaa sen oikein pelitietojen tallentamista varten.

USB-muistitikun suorituskyvyn parantamiseksi on suositeltavaa käyttää laadukasta ja nopeaa asemaa. Tämä nopeuttaa tiedonsiirtoa ja sujuvoittaa pelikokemusta. Lisäksi USB-muistitikun säännöllinen alustaminen voi auttaa poistamaan mahdolliset virheet tai ongelmat, joita voi esiintyä käytön aikana.

Valmistaudu todistamaan USB-muistitikun matkaa Xbox 360:n mystisiin syvyyksiin, jossa pelien taika ja tallennusratkaisut kohtaavat!

Aseta USB-muistitikku Xbox 360:een

USB-muistitikun asettaminen Xbox 360:een on välttämätöntä tallennustilan laajentamiseksi ja monenlaisen sisällön käyttämiseksi. Näin se tehdään:

 1. Sammuta Xbox 360 -konsolista virta. Varmista, että se on kokonaan sammutettu ennen kuin jatkat.
 2. Etsi USB-portit Xbox 360 -konsolin etu- tai takapuolelta. Näitä portteja käytetään eri laitteiden, kuten USB-muistitikun, liittämiseen.
 3. Ota USB-muistitikku ja aseta se varovasti johonkin käytettävissä olevista USB-porteista. Varmista, että työnnät sen kokonaan sisään, kunnes se istuu tiukasti.
 4. Käynnistä Xbox 360 -konsoli painamalla virtapainiketta. Odota, että se käynnistyy kokonaan ja tunnistaa liitetyn USB-muistitikun.
 5. Kun Xbox 360:n virta on kytketty päälle, siirry järjestelmäasetukset-valikkoon ohjaimella. Etsi “Storage” -vaihtoehto ja valitse se.

USB-muistitikun asettaminen Xbox 360:een on suoraviivaista ja vaivatonta, ja saat lisää tallennustilaa peleille, sovelluksille ja mediatiedostoille ilman komplikaatioita tai viiveitä.

Muista poistaa USB-muistitikku turvallisesti Xbox 360:stä, kun olet lopettanut sen käytön, jotta vältät mahdollisen tietojen menettämisen tai vahingoittumisen. Palaa yksinkertaisesti järjestelmäasetusten valikkoon, valitse “Tallennus” ja valitse vaihtoehto laitteen poistamiseksi tai poistamiseksi.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit liittää USB-muistitikun saumattomasti Xbox 360 -pelikokemukseesi, avata uusia mahdollisuuksia ja parantaa peliharrastusta hetkessä.

Muotoile USB-muistitikku

USB-muistitikun alustaminen on olennainen vaihe, jolla se valmistellaan tietojen tallentamista tai siirtämistä varten. Voit alustaa USB-muistitikun noudattamalla näitä kuutta yksinkertaista vaihetta:

 1. Liitä USB-muistitikku tietokoneeseen USB-portin avulla.
 2. Avaa File Explorer ja etsi USB-muistitikku.
 3. Napsauta USB-muistitikkua hiiren kakkospainikkeella ja valitse pudotusvalikosta vaihtoehto “Format” (Muotoile).
 4. Esiin tulee muotoiluasetusten ikkuna. Valitse haluamasi tiedostojärjestelmä (kuten FAT32 tai NTFS) ja jakoyksikön koko.
 5. Merkitse ruutu “Quick Format” (Pikaformaatti) -kohdan vieressä, jos haluat nopeamman alustamisprosessin, mutta muista, että se ei välttämättä poista kaikkia tietoja kokonaan.
 6. Aloita USB-muistitikun alustaminen napsauttamalla “Start”-painiketta.

Lisäksi on tärkeää huomata, että alustaminen poistaa kaikki USB-muistitikulla olevat tiedot, joten varmista, että kaikki tärkeät tiedostot varmuuskopioidaan etukäteen.

Näitä ohjeita noudattamalla voit helposti alustaa USB-muistitikun ja tehdä siitä käyttövalmiin. Muista, että alustaminen voi vaihdella hieman käyttöjärjestelmästäsi ja -versiostasi riippuen, mutta kaiken kaikkiaan tämän oppaan pitäisi antaa sinulle tarvittavat ohjeet onnistuneeseen alustamiseen.

Vaihe 2: Pelin siirtäminen USB-muistitikulle

Voit siirtää pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Aseta USB-muistitikku Xbox 360 -konsoliin.
 2. Siirry Xbox 360:n kojelaudan “Asetukset”-valikkoon.
 3. Valitse “Tallennus” ja valitse sitten tallennuslaite, johon peli on tällä hetkellä tallennettu.
 4. Etsi peli, jonka haluat siirtää, ja valitse se.
 5. Valitse vaihtoehto pelin siirtämiseksi tai kopioimiseksi USB-muistitikulle.

Jotta siirto sujuisi ongelmitta, varmista, että USB-muistitikulla on tarpeeksi tilaa pelille. Kun siirto on valmis, voit nyt pelata peliä USB-muistitikulta millä tahansa Xbox 360 -konsolilla.

On tärkeää huomata, että joitakin pelejä ei ehkä voi siirtää USB-muistitikulle pelin julkaisijoiden asettamien rajoitusten vuoksi. Tällaisissa tapauksissa sinun on ehkä tutkittava vaihtoehtoisia tallennusvaihtoehtoja.

Varmista, että noudatat näitä ohjeita huolellisesti, jotta vältät tietojen menetyksen tai yhteensopivuusongelmat. Aloita pelisi siirtäminen USB-muistitikulle nyt ja koe sen tarjoama mukavuus ja siirrettävyys.

Älä missaa tilaisuutta, jossa suosikkipelisi ovat helposti saatavilla missä tahansa. Ryhdy toimiin nyt ja vapauta Xbox 360:n mahdollisuudet USB-muistitikun avulla.

Pelinhallintavalikon avaaminen on kuin löytäisit huijauskoodin buffetiin – paitsi että rajattoman ruoan sijasta saat rajattomasti pelivaihtoehtoja Xbox 360:lläsi.

Pääsy pelinhallintavalikkoon

 1. Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-porttiin.
 2. Etsi ja avaa pelinhallintaohjelmisto tietokoneellasi.
 3. Kun ohjelmisto on avattu, siirry pääasetukset- tai asetusvalikkoon.
 4. Etsi erityinen osio tai välilehti, jossa on merkintä “Game Management” (Pelinhallinta) tai jotain vastaavaa.
 5. Klikkaa tätä osiota päästäksesi pelinhallintavalikkoon.
 6. Valikosta löydät erilaisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, jotka liittyvät pelien hallintaan ja siirtämiseen.

Muista, että nämä vaiheet ovat yleisiä ohjeita ja voivat vaihdella käyttämästäsi ohjelmistosta tai pelialustasta riippuen.

Kun käytät pelinhallintavalikkoa, on tärkeää olla tietoinen kaikista ainutlaatuisista yksityiskohdista, jotka voivat vaikuttaa käyttökokemukseesi. Kiinnitä huomiota kaikkiin näkyviin tuleviin viesteihin tai kehotteisiin, sillä ne voivat antaa tärkeitä ohjeita tai varoituksia. On myös tärkeää varmistaa, että USB-muistitikulla on riittävästi tallennuskapasiteettia siirrettävää peliä varten.

Noudattamalla näitä vaiheita ja olemalla tarkkaavainen kaikkien erityisten yksityiskohtien suhteen pääset onnistuneesti pelinhallintavalikkoon ja voit siirtää haluamasi pelin USB-muistitikulle.

Siirrettävän pelin valitseminen

Jotta pelin siirtäminen USB-muistitikulle onnistuisi, sinun on noudatettava huolellisesti seuraavia vaiheita:

 1. Varmista, että USB-muistitikku on liitetty kunnolla tietokoneeseen.
 2. Etsi seuraavaksi kansio, johon pelitiedostot on tallennettu tietokoneellasi.
 3. Kun olet löytänyt kansion, avaa se avataksesi pelitiedostot.
 4. Voit sitten valita tietyn pelin, jonka haluat siirtää, napsauttamalla sitä.
 5. Jos haluat valita useita pelejä, pidä Ctrl-näppäintä alhaalla, kun napsautat kutakin peliä.
 6. Napsauta lopuksi hiiren kakkospainikkeella valittua peliä (pelejä) ja valitse “Kopioi” tai vedä ne USB-muistitikkuikkunaan.

Varmista ennen jatkamista, että kaikki tarvittavat pelitiedostot on siirretty onnistuneesti USB-muistitikulle.

USB-muistitikun valitseminen määränpääksi

Kun valitset USB-muistitikun pelinsiirron määränpääksi, on syytä pitää mielessä muutama tärkeä vaihe:

 1. Varmista, että sinulla on luotettava ja yhteensopiva USB-muistitikku, jossa on riittävästi tallennuskapasiteettia pelillesi.
 2. Liitä USB-muistitikku seuraavaksi tietokoneeseen sopivaa porttia käyttäen.
 3. Etsi sitten tietokoneesta pelitiedostot, jotka haluat siirtää, ja kopioi ne USB-muistitikulle.
 4. Kun siirto on valmis, irrota USB-muistitikku turvallisesti tietokoneesta.
 5. Tarkista lopuksi, että kaikki tarvittavat tiedostot on siirretty onnistuneesti, ennen kuin irrotat USB-muistitikun.

Noudattamalla näitä vaiheita voit varmistaa, että pelisi siirto USB-muistitikulle onnistuu sujuvasti ja ilman tietojen menetystä tai ongelmia.

Vaihe 3: Pelin pelaaminen USB-muistitikulta

 1. Aseta USB-muistitikku Xbox 360:n vapaaseen USB-porttiin.
 2. Käynnistä Xbox 360 ja siirry “Järjestelmäasetukset”-valikkoon.
 3. Valitse “Storage” (Tallennus) ja valitse sitten USB-muistitikku tallennuslaitteeksi.
 4. Etsi peli, jota haluat pelata, ja valitse se tallennuslaitevaihtoehdoista.
 5. Seuraa kaikkia näytön lisäkehotteita käynnistääksesi pelin.

On tärkeää huomata, että kaikki Xbox 360 -pelit eivät ole yhteensopivia USB-tallennuslaitteiden kanssa, joten tarkista pelin yhteensopivuus ennen kuin yrität pelata sitä USB-muistitikulta.

Lisäksi USB-muistitikun käyttäminen pelin tallentamiseen voi nopeuttaa latausaikoja verrattuna pelin pelaamiseen levyltä. Tämä johtuu siitä, että USB-muistitikun lukunopeus on yleensä nopeampi kuin levyn.

Xbox 360:n asetusten määrittäminen – koska jopa videopelikonsolit tarvitsevat hieman terapiaa toimiakseen kunnolla.

Xbox 360:n asetusten määrittäminen

 1. Pääset Xbox 360:n asetusvalikkoon käynnistämällä konsolin ja siirtymällä Järjestelmä-välilehdelle. Valitse asetukset ja valitse valikosta järjestelmäasetukset.
 2. Kun olet järjestelmäasetuksissa, löydät erilaisia vaihtoehtoja Xbox 360 -kokemuksen mukauttamiseksi. Säädä näyttöasetukset vastaamaan näytön resoluutiota ja kuvasuhdetta, jolloin varmistat terävän visuaalisen ilmeen joka kerta, kun pelaat.
  • Käytä ääniasetuksia määrittääksesi äänilähtöasetukset mieltymystesi mukaan. Voit valita stereo- tai surround-äänen ja säätää äänenvoimakkuutta optimaalisen äänentoiston saavuttamiseksi.
  • Verkkoasetusten avulla voit liittää konsolin internetiin, jolloin voit käyttää verkkomoninpeliominaisuuksia ja ladattavaa sisältöä. Voit muodostaa yhteyden langattomasti tai Ethernet-kaapelilla noudattamalla näytön ohjeita.
  • Kinect-anturin asetusten avulla voit kalibroida liikeohjauksen tätä ominaisuutta hyödyntäviä pelejä varten. Hyödynnä tarkat liikkeet noudattamalla konsolin antamia ohjeita.
 3. Tallenna muutokset ennen Xbox 360:n asetusvalikosta poistumista valitsemalla “OK” tai “Apply” kunkin asetusluokan määrittämisen jälkeen. Näin varmistat, että säädöt tallentuvat ja niitä sovelletaan tulevissa pelisessioissa.

Kun määrität Xbox 360:n asetukset oikein, voit parantaa sekä visuaalisia että äänellisiä pelinäkökohtia ja varmistaa samalla saumattoman verkkokokemuksen. Käytä hetki aikaa näiden asetusten hienosäätämiseen ja valmistaudu vertaansa vailla olevaan peliseikkailuun.

Pelin käynnistäminen USB-muistitikulta

 1. Varmista, että USB-muistitikku on liitetty kunnolla tietokoneeseen.
 2. Siirry USB-muistitikun hakemistoon ja etsi pelin suoritettava tiedosto.
 3. Kaksoisnapsauta pelin suoritettavaa tiedostoa käynnistääksesi pelin suoraan USB-muistitikulta.

Lisäksi on tärkeää huomata, että pelin käynnistäminen USB-muistitikulta tarjoaa mukavuutta ja siirrettävyyttä. Tämän menetelmän avulla voit pelata suosikkipeliäsi millä tahansa yhteensopivalla tietokoneella ilman asennusta. Kytke vain USB-muistitikku ja nauti pelaamisesta missä tahansa.

Johtopäätös

Kun päätämme tämän keskustelun siitä, miten peli tallennetaan Xbox 360:n USB-muistitikulle, on selvää, että tämä menetelmä tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta. Siirtämällä pelitallennukset kannettavaan laitteeseen pelaajat voivat helposti kuljettaa edistymistään mukanaan ja jatkaa pelaamista millä tahansa yhteensopivalla konsolilla.

On tärkeää huomata, että USB-muistitikkua käytettäessä on varmistettava, että se on alustettu oikein, jotta se toimii Xbox 360:n kanssa. Lisäksi on otettava huomioon muistitikun tallennuskapasiteetti, sillä jotkin pelit saattavat vaatia enemmän tilaa. Lisäksi on erittäin suositeltavaa varmuuskopioida pelitallennukset säännöllisesti, jotta vältetään mahdollinen edistymisen menetys.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten voin tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle?

Voit tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle seuraavasti:

– Aseta USB-muistitikku johonkin Xbox 360 -konsolin USB-porttiin.
– Siirry Xboxin kojelaudan “Asetukset”-valikkoon.
– Valitse “Järjestelmä” ja sitten “Tallennus”.
– Valitse tallennuslaite, johon peli on tällä hetkellä tallennettu.
– Valitse peli, jonka haluat siirtää USB-muistitikulle.
– Valitse “Siirrä” ja valitse sitten USB-muistitikku määränpääksi.
– Odota, että siirto on valmis, ja peli tallennetaan USB-muistitikulle.

2. Tarvitsenko tietyn tyyppisen USB-muistitikun Xbox 360 -pelejä varten?

Kyllä, Xbox 360 -pelien tallentamiseen tarvitaan USB-muistitikku, joka täyttää tietyt vaatimukset. Aseman kapasiteetin on oltava vähintään 1 Gt, ja se on alustettava Xbox 360:n tallennuslaitteeksi. On suositeltavaa käyttää nopeaa USB 2.0 -muistitikkua paremman suorituskyvyn varmistamiseksi.

3. Voinko pelata pelejä suoraan USB-muistitikulta?

Ei, pelejä ei voi pelata suoraan USB-muistitikulta Xbox 360:llä. Peli on siirrettävä USB-muistitikulta konsolin sisäiselle kiintolevylle tai yhteensopivalle ulkoiselle tallennuslaitteelle ennen pelaamista.

4. Voinko tallentaa useita pelejä samalle USB-muistitikulle?

Kyllä, voit tallentaa useita pelejä samalle USB-muistitikulle, kunhan tilaa on riittävästi. Kukin peli vie tietyn määrän tallennustilaa, joten varmista, että USB-muistitikulla on tarpeeksi tilaa kaikille haluamillesi peleille.

5. Miten pääsen käsiksi USB-muistitikulle tallennettuihin peleihin?

Voit käyttää USB-muistitikulle tallennettuja pelejä seuraavasti:

– Aseta USB-muistitikku johonkin Xbox 360 -konsolin USB-porttiin.
– Siirry Xboxin kojelaudan “Asetukset”-valikkoon.
– Valitse “System” ja sitten “Storage”.
– Valitse USB-muistitikku tallennuslaitteeksi.
– Valitse peli, jota haluat pelata, ja valitse “Play from Storage Device”.
– Peli käynnistyy, ja voit jatkaa pelaamista siitä, mihin jäit.

6. Voinko siirtää tallennettuja pelejä USB-muistitikulta toiselle?

Kyllä, voit siirtää tallennettuja pelejä USB-muistitikulta toiselle noudattamalla seuraavia ohjeita:

– Aseta lähde-USB-muistitikku johonkin Xbox 360 -konsolin USB-portista.
– Siirry Xboxin kojelaudan “Asetukset”-valikkoon.
– Valitse “System” ja sitten “Storage”.
– Valitse lähde-USB-muistitikku tallennuslaitteeksi.
– Valitse peli, jonka haluat siirtää, ja valitse “Siirrä”.
– Valitse määränpääksi kohde-USB-muistitikku.
– Odota, että siirto on valmis, ja tallennettu pelisi siirretään uudelle USB-muistitikulle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Kuinka tallentaa peli USBmuistitikulle Xbox 360lle

Jos haluat tallentaa pelin Xbox 360:n USB-muistitikulle, sinun on noudatettava muutamia ohjeita: Aseta USB-asema ensin konsolin USB-porttiin. Siirry sitten “Asetukset”-valikkoon ja valitse “Tallennus” Valitse sieltä

Kilpailullinen pelaaminen ja eSports tietty PS4 tai PS5peli

Kilpapelaaminen ja eSports ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja kiehtovat yleisöä maailmanlaajuisesti jännittävillä kilpailuillaan ja vaikuttavilla taitoesityksillään. Tässä nopeatempoisessa ja kilpailuhenkisessä maailmassa pelaajat käyvät kiihkeitä

No more posts to show